Shopping u Zagrebu

Zagreb nudi raznolike dućane, shopping centre, male suvenirnice ili trgovine s prirodnim hrvatskim poroizvodima. Bilo da se odlučite za kupnju antikviteta koji će vas podsjećati na Zagreb ili pak kravate kao izvornog hrvatskog proizvoda, u blizini Palace Hotela Zagreb naći ćete odgovarajuću prodavaonicu.
 • Ilica
  Ako ste ljubitelj shoppinga ali ne i shopping centara, zaputite se do Ilice, najpoznatije zagrebačke ulice smještene u centru Zagreba u neposrednoj blizini Palace Hotela Zagreb. Nizom luksuznih trgovina Ilica se upisala u zagrebačku turističku mapu kao nezaobilazno mjesto za kupnju odjeće, obuće i modnih dodataka.

  Autor fotografije: Marko Vrdoljak, izvor: www.zagreb-touristinfo.hr
 • Sajam antikviteta na Britancu
  Uputite li se od Palace Hotela Zagreb u shopping Ilicom, stići ćete do Britanca, šarmantnog zagrebačkog trga na kojem se svakog vikenda održava tradicionalni sajam antikviteta. Jedno od omiljenih događanja u Zagrebu, sajam je mjesto susreta kolekcionara, antikvara i umjetnika. Tražite li originalan suvenir, odaberite nešto iz šarolike ponude sajma koja uključuje secesijske, art-deco i bidermajer predmete.
 • Suvenirnice kod Katedrale
  Nedaleko od Palace Hotela Zagreb, podno Zagrebačke katedrale, nalaze se suvenirnice koje gostima nude tradicijske suvenire i predmete s motivom Zagreba i Hrvatske. Što god odabrali, kući ćete otići s komadićem autentične Hrvatske kulture. Lutke u narodnim nošnjama, domaća alkoholna pića, istarski tartufi i brojne delikatese iz raznih dijelova Hrvatske upotpunjuju ponudu zagrebačkog turizma.
 • Centar Kaptol Zagreb
  Šetnicom povezan sa shopping Centrom Cascade, Centar Kaptol Zagreb orijentiran je na imućniju klijentelu, što se ogleda u njegovoj ponudi ekskluzivnih modnih marki, a Centar Kaptol uz ekskluzivne butike nudi i barove, restorane te Movieplex kino. Sve nabrojeno dovoljan je poticaj za šetnju od Palace Hotela Zagreb do ove zagrebačke atrakcije.
 • Shopping Centar Cvjetni
  U blizini Palace Hotela Zagreb, na Cvjetnom trgu, nalazi se Shopping Centar Cvjetni, najnovija luksuzna zagrebačka shopping oaza. Trgovine nude više od 50 vrhunskih brendova, ali i ekskluzivne barove i restorane, a lokacija na jednom od najživljih zagrebačkih trgova uz jedinstvenu arhitekturu te spoj modernog i tradicionalnog daje centru posebnu čar.