O nama

Palace Hotel Zagreb, smješten u centru grada u palači podignutoj neposredno uz stari gradski park, s radom je započeo još 1907. godine kao prvi profesionalno organizirani hotel u Zagrebu.

Hotel danas objedinjuje udobnost suvremenog načina stanovanja s toplim retro chic ugođajem kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer.

Suvremeno opremljene kongresne dvorane Palace Hotela Zagreb idealne su za održavanje sastanaka, seminara i prezentacija, a zbog svoje intimne atmosfere hotel je poznat po organizaciji malih, butik vjenčanja.
Posluga u sobu opremljenu klima uređajem, satelitskom televizijom i minibarom, čuvanje djece, bežični internet i kemijska čistiona samo su neke od usluga i pogodnosti koje boravak u Palace Hotelu Zagreb čine još ugodnijim.

Zainteresiranost za kulturu i umjetnost grada Zagreba finalizirat će naša concierge usluga. Osoblje će rado na sebe preuzeti organizaciju dodatnih sadržaja, rezervaciju ulaznica i slične poslove kako bi gostu na raspolaganju ostalo što više slobodnog vremena.

Čuvani parking s valet uslugom i neprestanim video nadzorom gostima omogućuje parkiranje neposredno ispred hotela, a do brojnih muzeja i kazališta te diplomatskih predstavništava brzo se stiže laganom šetnjom starim Zagrebačkim parkovima i trgovima.

Palace Hotel Zagreb je idealan odabir za goste koji u Zagreb dolaze poslovno, turistički ili u sklopu sve popularnijeg makeover turizma, a potonjima osigurava posebno povoljne cijene smještaja.

Osnovni podaci:


Naziv: Palace Hotel Zagreb, d.d.
Skraćeni naziv: Palace Hotel Zagreb
Sjedište: Zagreb
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, MBS: 080002036
OIB: 44597437664
MB: 3215245
Transakcijski računi i nazivi banaka:
Addiko Bank d.d.
IBAN HR15 2500 0091 1010 3068 8
S.W.I.F.T./ BIC : HAABHR22
ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK D.D.
IBAN: HR7024020061100652530
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Temeljni kapital: 50.690.400,00 kn
Članovi NO: Ivan Ćurković, Krešimir Jušić, Zvonimir Jakšić
Uprava: Drago Ćurković
Ukupan broj izdanih dionica i njihova nominalna vrijednost (za d.d.): 126.726 -- 400,00 kn

Antikorupcijski planovi:

Mini antikorupcijski plan - preuzmite PDF


Donacije i sponzorstva:

Donacije i sponzorstva - preuzmite PDF

Financijsko izvješće:

Kvartalna financijska izvješća - preuzmite PDF

Internetsko rješavanje sporova IRS:

Ove internetske stranice uspostavio je EU kako bi se pomoglo nezadovoljnim potrošačima. Tu možete podnositi pritužbe u vezi s robom ili uslugom koju ste kupili na internetu te pronaći neutralnu treću stranu („tijelo za rješavanje sporova”) koja može rješavati spor. U nekim državama trgovci mogu podnijeti pritužbe protiv potrošača. Ako se to odnosi na vašu državu, moći ćete kao trgovac putem ovog sustava podnijeti pritužbu protiv potrošača.
Važno: sustavom se možete koristiti samo ako je riječ o pritužbi koja se odnosi na kupnju na internetu.


link: IRS