Smještaj

Novoobnovljeni Palace Hotel Zagreb raspolaže sa 116 luksuzno opremljenih soba, 3 apartmana i 3 polu - apartmana.
Sobe Palace Hotela Zagreb opremljene su klima uređajem, satelitskom televizijom, mini-barom, sušilom za kosu i sefom, a gostu su na raspolaganju i sobe za nepušače. U svim sobama omogućeno je neograničeno korištenje WIFI-a.
 • Comfort soba
  Comfort single soba pruža mir i privatnost svima kojima je potrebna. S pogledom na park ili u mirnijem dijelu hotela, omogućava savršenu koncentraciju na posao dok istovremeno stvara savršenu podlogu za opuštanje.


  +
 • Superior soba
  Superior soba pruža idealno utočište za one koji žele dašak luksuza. Svojom veličinom i popratnim sadržajima učinit će da se osjećate posebno.


  +
 • Junior poluapartman
  Junior poluapartman se odlikuje primaćim dijelom izdvojenim od spavaćeg. Tako omogućava djelomično odvajanje opuštajućeg i poslovnog dijela boravka u Palace Hotelu Zagreb, na veliko zadovoljstvo naših gostiju.


  +
 • Apartman
  Za one koji se žele osjećati uistinu kraljevski, na raspolaganju su naši apartmani. Idealni za odmor, organiziranje manjih sastanaka ili ručkova, zadovoljit će sve potrebe gosta.


  +
 • Suite Diplomatique
  Novouređeni apartman napravljen je po uzoru na pravi donjogradski kružni stan s pogledom na park Zrinjevac. Idealan je za obitelji i one koji žele zadiviti svoje poslovne partnere.

  +